MENANG RM50 dari SlimmTreats bersama DianaRashid

17:28


Alhamdulillah, nampaknya keputusanku untuk fokus menjadi seorang blogger sepenuh masa semakin menyeronokkan. Hanya dengan niat untuk 'memeriahkan majlis', aku telah berjaya menjadi salah seorang pemenang dalam sebuah giveaway yang telah berlangsung di blog Diana Rashid

Hadiahnya merupakan wang tunai RM50 


yang di taja khas oleh SLIMMTREATS.

SlimmTreats

Alhamdulillah rezeki anak-anak. Tapi di sebalik giveaway ni, pasti ada yang tertanya-tanya, apakah produk yang cuba di perkenalkan oleh pihak SLIMMTREATS ni kan? 

Sebenarnya ia adalah sejenis bijian hitam daripada tumbuhan Salvia Hispanica iaitu sejenis tumbuhan dari keluarga pudina. Tumbuhan ni banyak terdapat di negara Amerika Selatan. Bentuknya yang kecil tu akan mengembang apabila beberapa saat di rendam di dalam air.

(gambar dari google) - "Nampak macam sedapppp jer"


Habis apa fungsi utama Chia Seeds ni? Haa... dari apa yang sis baca, ia bukan saja cukup bagus untuk kesihatan tapi sangat berkesan untuk menurunkan berat badan. Mudah cakap, sedap, berkhasiat, sihat dan kurus.... Wow menarik kan? Walau hanya biji-bijian kecil tapi cukup banyak keistimewaannya. Hebat betul ciptaan Tuhan! Kalau mahukan detail yang lebih lanjut berkaitan dengan produk ni boleh hubungi wakil pihak SlimmTreats secara terus di 


Terima Kasih pada pihak penganjur dan jutaan tahniah pada  pemenang yang lain juga.

You Might Also Like

20 comments

  1. thniah sbb menang .. aril mng RM10 . alhamdulillah rezeki .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah untuk Aril jugak... alhamdulillah rezeki 2017 :D

      Delete
  2. tahniah kak hawa :* untungnya hehe

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. terima kasih Mrs.A sudi singgah dan komen di sini :D

      Delete
  4. Replies
    1. TQ Lea :D (terima kasih juga sudi singgah sini)

      Delete