Senarai Pemenang GA Ini Blog Siapa?

16:27




Seperti yang telah di janjikan, hari ini 15-Feb, sis akan umumkan 4 orang pemenang untuk GA Ini Blog Siapa..
pemenangnya ialah......


                                                        

#19 >>> RII
#7   >>> JULIE NIDA
#21 >>> FARHANAH


**************************

yang merupakan servis edit blog sepenuhnya mengikut kehendak empunya blog

di menangi olehhh....


Saya kenal Umi hanya melalui GA ni dan kenapa saya pilih dia sebagai pemenang utama adalah...
  • komitment umi yang tinggi pada dunia blog sejak 2006 sampai lah sekarang! (sudah 11 tahun)
  • seorang yang ramah dan mudah untuk di dekati
  • besday Umi yang bertarikh 04 Sept adalah sama dengan tarikh besday suami saya (kebetulan)

hadiah untuk semua pemenang akan saya siapkan dalam masa 48-72 jam (2-3 hari). Nanti saya akan share semua designnya di next entry. Terima kasih pada semua yang mengambil bahagian dan sebagai tanda penghargaan semua blog peserta seramai 40 orang akan saya senaraikan di bloglist blog ini selama sebulan (01 - 30 Mac) secara percuma.


TERIMA KASIH JUGA UNTUK SEMUA FEEDBACK YANG POSITIF











Jika ada masa dan kesempatan, besar kemungkinan saya akan anjurkan sekurang-kurangnya SATU GIVEAWAY baru setiap bulan dengan hadiah-hadiah yang lebih awesome !! Make sure untuk follow blog ini okay...

You Might Also Like

22 comments

  1. Sedihnya tak menang huaaaaaa :(
    Tahniah keada semua pemenang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sabar Syed, akan tiba masanya nanti Syed menang... Hehe

      Delete
    2. takpe, tunggu next contest :D

      Delete
  2. Tahniah kepada semua pemenang....

    ReplyDelete
  3. thniah kpada semua pemenang . ala aril x mng . xde rezeki kat sini . hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe.. akan ada contest lagi di masa akan dtg

      Delete
  4. Kuciwa tak menang, bukan rezeki, kuikuikui. Tahniah semua pemenang bertuah, bestnyaaa.. Hihi. Apapun memang awesome giveaway kak Hawa ni, sebab boleh saling mengenali sesama blogger lain.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang penting kita semua dapat kenal-kenal... nanti sis buat next GA ok. Sis cuba fikir dulu GA macamana yang boleh buat kita semua makin rapat

      Delete
  5. Replies
    1. terima kasih Anum.. nanti sis buat GA lagi Inshaa Allah...

      Delete
  6. Replies
    1. terima kasih Sha.. nanti sis buat GA lagi Inshaa Allah...

      Delete
  7. Replies
    1. terima kasih Nurrul.. nanti sis buat GA lagi Inshaa Allah...

      Delete