SENARAI SAMPLE PRODUK PERCUMA

13:09

PERCUMA????
eh sapa tak mau. Sis sendiri pun mau... Awak semua pun mesti mau juga kan.... betul tak? Barang free la katakan... hehe 

Okaylah, di sini sis senaraikan sample produk percuma yang di beri oleh pengeluar jenama tempatan untuk kita cuba bersama-sama sebagai pengguna.

Awak boleh memohon secara online di laman web mereka tanpa di kenakan apa-apa bayaran dan semuanya akan di pos terus ke hadapan pintu rumah awak dalam masa yang 'tidak di tetapkan'. Sekali lagi sis ulang 'dalam masa yang tidak di tetapkan' dan semua produk ini adalah sah selagi stok masih ada...

Apa tunggu lagi... jom....

  1. ANMUM - SINI
  2. ENFAGROW - SINI
  3. FRISO GOLD - SINI
  4. ENFAMIL - SINI
  5. WYETH NUTITION - SINI
  6. DUTCHLADY - SINI
  7. DUMEX MAMIL SINI
  8. SUSTAGEN SINI
  9. LACTOKID COMFORTISR SINI
  10. LACTOKID 1-3 - SINI
  11. NANKID OPTIPRO SINI
  12. NESTLE MOM & ME - SINI
  13. NESTLE CERELAC - SINI
  14. CERELAC NUTRIPUFFS - SINI
  15. ANLENE - SINI
  16. AYAM BRAND SINI
  17. LIPICE - SINI 
  18. FAIR & LOVELY - SINI
  19. P&G - SINI
  20. NEAUTROCELL FOUNDATION - SINI
  21. LACTACYD SINI
  22. MAMYPOKO - SINI
  23. DRYPERS - SINI
  24. HUGGIES - SINI
  25. DIAPEX - SINI
  26. PET PET - SINI
  27. FITTI - SINI
  28. LIBRESSE - SINI
  29. TENA - SINI
  30. PERSIL - SINI
  31. SELSUN - SINI
  32. DEWAMOR - SINI
  33. CLEAR MEN - SINI
*** Some free sample requests required you to register as their member (Free to register) 

You Might Also Like

4 comments

  1. wahhhh..banyak juga yer, terima kasih atas perkongsian =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang bnyk... mintalah nnti boleh guna ;)

      Delete
  2. Terima kasih share..
    Sha dah request a few..

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome my dear. Alang-alang online kan? request je la..

      Delete