12 Mar 2017

Berjaya Menang Buku Dari Kimchaa

Yahooo yabeda beduu... tu dia! Sengih sampai ke telinga dah ni. Tak ku sangka tak ku menduga ada berita baik lagi untuk hari ini. Kalau tadi happy sebab Abam Kie sudi jadi penaja GA untuk bulan depan, sekarang aku happy sebab bakal menerima hadiah.

Syukur alhamdulillah, namaku tersenarai sebagai salah seorang pemenang  dalam sebuah giveaway yang di anjurkan oleh Kimchaa. Hadiahnya berupa sebuah buku pre-loved yang bertajuk Awek Chuck Taylor. Ini lah dia [ penyertaan ] yang telah ku hantar pada Kimchaa tempohari. Aku ni memang suka membaca jadi bila akan dapat buku ni rasa excited tu cukup susah nak di sembunyikan. Happy semacam :D

Terima kasih Kimchaa, sis akan baca dan hargai buku ini dengan baik sebagai tanda kenangan.

Untuk lihat senarai penuh pemenang boleh klik >> SINI

Kongsikan

Artikel Berkaitan

Berjaya Menang Buku Dari Kimchaa
4/ 5
Oleh

Langgan Menerusi Email

Suka dengan artikel di atas? Tambahkan email Anda untuk langganan.

12 comments

Tulis comments
avatar
12 March 2017 at 17:12

Alhamdulillah. Tahniah sis =)

Reply
avatar
12 March 2017 at 18:35

tahniahnyerr mkcik Awa tuu., kipidap dongibap ;p

Reply
avatar
12 March 2017 at 18:38

Tahniah sis Hawa.... Boleh relaks baca buku lepas ni....

Reply
avatar
12 March 2017 at 19:42

yay tahniah sis! nanti share2 lah dekat kitorang best atau tak tau hehe

Reply
avatar
12 March 2017 at 21:16

wah...so lucky sis awa, kalau rajin buatlah review nanti, mai belum baca lagi buku tu,heheh

Reply
avatar
12 March 2017 at 21:16

wah...so lucky sis awa, kalau rajin buatlah review nanti, mai belum baca lagi buku tu,heheh

Reply
avatar
12 March 2017 at 23:39

Terima kasih atas semua ucapan tahniah... sayang awak semua ketat2.. InshaaAllah nanti sis buat review atas buku ni.. sis pun belum baca lagi buku tu.. penulisnya pun sis tak pernah follow sebelum ni. Wait n see macamana isi dalaman nya nanti ya :D

Reply
avatar
13 March 2017 at 00:51

tahniah sis, bestnya dapat hadiah buku 📖😍

Reply

Tiap baris kata boleh mencerminkan sikap si penulisnya dan terima kasih banyak di atas komen baik anda.