BETUL... Ini Kisah Saya Sendiri

12:52


Memang aku dah boleh mengagak pasti akan ada yang bertanya.. "Ini kisah betul ke novel ni?"

Sebab apa? Kerana kisah hidup aku memang macam novel. Sejak dulu rakan-rakan dan keluarga pernah berkata, "Awa kisah kau ni patut di buat novel tau" dan aku hanya tersenyum. Mungkin sebab itu aku mula berminat dalam bidang penulisan dan suka menulis dengan menggunakan bahasa yang agak santai dan mudah di fahami.

Bagi korang yang sudah boring membaca novel yang banyak di ilhamkan dari imaginasi, bolehlah ikuti episod demi episod kisah suka duka hidup aku sendiri yang telah pun aku publishkan setiap pagi sejak 3 hari yang lalu. Boleh baca DI SINI

Cuma satu saja, tolong jangan sesekali printsceen atau copy paste mana-mana bahagian di dalam penulisan kisah hidup aku ini dalam apa cara sekalipun. Sila hormati privacy aku sebagai tuan punya kisah. Ingat ya, ini kisah benar hidupku sendiri bukannya satu kisah imaginasi jadi sila hormat pada empunya diri.

Harap Maklum...

Moga suka duka hidupku dapat memberi pengajaran pada orang lain, ameen.

You Might Also Like

19 comments

  1. salam singgah di Hari Jumaat....^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sudi singgah. salam perkenalan :D

      Delete
  2. CCL dh baca 3 episod pejalanan hidup sishawa ... teruskan dgn episod seterusnyaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. part seterusnya dah ready, InshaaAllah sis akan publish 1 episod setiap hari. :D

      Delete
  3. Wah...kena 'undur ke belakang' ni untuk baca kisah Awa... :)

    ReplyDelete
  4. Pada awalnya saya tahu itu memang kisah sis, sebab gaya penceritaan dan kepercayaan kepada sis Hawa... Sebab awal-awal sis dah mention cerita diri sendiri kan... Teruskan dengan episod seterusnya....

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih atas kepercayaan dan sokongan yang di berikan.. terharu kita :D

      Delete
  5. Seronok baca, suspennnnn ja memanjang....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hidup kita sbgai manusia memang penuh dengan suspen :D

      Delete
  6. wak baru baca part yg dh smpi puduraya tuu., tahun bila tuu? skrg puduraya dh takdok, dh jd pudu sentral ., ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahun 2000 wak. Lama dah. sudah 16tahun masa berlalu huhu...

      Delete
  7. betul..boleh buat drama jugak..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hrp2 jangan la ada yang ciplak buat drama tnpa pengetahuan sis.. hahaha. but honestly kisah sis ni memang pelik betul la

      Delete
  8. best baca sis, insyaAllah sy akan amanah x copy paste story sis

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Nour. Memang berhajat betul nak jadi penulis novel tapi sampai sekarang tak kesampaian. So tulis kisah sendiri di blog je la :D

      Delete
    2. takpa, pelan-pelan. manatau satu hari nanti akan terbitkan novel, ammmen 😄

      Delete
  9. aida lom start baca...
    ari ni bw secara rawak dulu entry hawa yg lain :)

    ReplyDelete