Full Edit Blog Untuk Holla My

14:17

Sedar tak sedar ini adalah pelanggan yang ke -9. Alhamdulillah rasa bersyukur sangat pada tuhan sebabnya walau baru sebulan start beri servis edit blog tapi ada saja yang mesej bertanyakan tentang harga dan servis. Paling terharu ada juga pelanggan yang datang setelah di rekomenkan oleh pelanggan-pelanggan lama yang telah terlebih dulu mendapatkan servis dari aku. Terima kasih banyak ya.. terima kasih sangat-sangat!



Pelanggan aku kali ini namanya Wanie, pemilik kepada HollaMy yang sangat aktif menjual pakaian dan aksesori wanita melalui facebook, twitter dan insta. Kami belum pernah kenal tapi aku rasa sangat best semasa berkerjasama dengan Wanie sebabnya beliau seorang yang mudah untuk di bawa berbincang tentang konsep yang dia nak.

Di sebabkan Wanie mahu gunakan blognya untuk menjalankan perniagaan maka aku editkan satu template dari style grid dengan menggunakan warna putih sebagai latarbelakang supaya barangan yang Wanie ingin perkenalkan akan tampak lebih menonjol.                                                                                                                                    Wanie juga mahu kan dua warna seperti di sebelah  tu sebagai pelengkap gaya supaya blognya tu tampak lebih unik dan istimewa.

Selepas beberapa hari bermain dengan kod akhirnya template untuk blog Wanie telah berjaya aku siapkan. Sebaik saja submit Wanie terus berpuashati dengan susun atur template ini. Wanie sendiri dah tak sabar-sabar untuk start bisnesnya melalui blog.

Ini lah dia rupa blog Wanie sekarang.



Untuk lihat secara live, boleh pergi ke sini >> http://hollagojess.blogspot.my/

Harga yang sis tawarkan untuk edit blog memang sangat murah dan berpatutan, jika mahukan servis dari sis boleh hubungi sis melalui inbox fb atau email

You Might Also Like

15 comments

  1. wah..alhamdulillah moga rezeki melimpah ruah untuk sis hawa

    ReplyDelete
  2. Cantik pilihan warna tu.

    Alhamdulillah, rezeki tak putus untuk Sis Awa. Semoga terus bersemangat untuk memberi khidmat terbaik pada orang yang nak blog yang cantik. hihihi. Eh berbelit pulak ayat :P

    ReplyDelete
  3. terbaik..ehe jd boboiboy plak aku.ekekek

    ReplyDelete
  4. cantik cantik! semoga murah rezeki sis :*

    ReplyDelete
  5. mcm biasa. smuanya cntik.. x pernah mengecewakan. hehe. busyra suka warna dia tuuu. <3

    ReplyDelete
  6. hebat Awa...tahniah dan semoga semakin dimurahkan rezeki..

    ReplyDelete
  7. Check out my new bloglist review post! Maybe you are the one :P
    || https://ameridzuan.blogspot.my/2017/03/amerzing-bloglist-review.html

    ReplyDelete
  8. Terbaik lah sis!! Cantik dan kemas

    ReplyDelete
  9. Lawa ! Kemas and nmpk standart :)

    ReplyDelete
  10. Tahniah Sis, rezeki makin byk masuk :)

    ReplyDelete
  11. smart hasil kombinasi dua warna tu 😍

    ReplyDelete