3 Mar 2017

MUMMYAYU'S GIVEAWAY



Jeng jeng jeng... cer tengok hadiah yang bertenggek kat atas tu. Perghhh lawa giler, I likeee... Kalau dapat ni mau raya... mmm.. raya apa ek... raya apa apa ja la.. best kan kalau dapat paspost holder ni.

Kalau aku di tanya.... "nak cover warna apa?" Of course jawapannya ialah MERAH. Biar terang seterangnya, dari jauh dah nampak. Tu dia. :D

Apapun, suka di ingatkan yang GA ni hanya di buka untuk masa 7 hari saja (01 - 08 Mac), jadi sapa yang berminat nak dapatkan hadiah yang sweet comey ni meh lekas-lekas klik di atas banner tu.

Syarat nak join pun bukannya susah mana.. macam biasa jer. Buat entry, nyatakan sekali nak pasport cover colour apa, pastu link kan balik entry pada blog tuan rumah. Thats it!

Jom jom join ramai-ramai sementara ada peluang... mana tau ada rezeki, tak cuba tak tahu....

Kongsikan

Artikel Berkaitan

MUMMYAYU'S GIVEAWAY
4/ 5
Oleh

Langgan Menerusi Email

Suka dengan artikel di atas? Tambahkan email Anda untuk langganan.

15 comments

Tulis comments

Tiap baris kata boleh mencerminkan sikap si penulisnya dan terima kasih banyak di atas komen baik anda.