12 Mar 2017

Penaja GA Sis Hawa Sudah Muncul

Alhamdulillah... syukur ke hadrat ilahi. Nampaknya hajat aku untuk adakan sekurang-kurangnya 1 (satu) giveaway setiap bulan menjadi semakin mudah dan lancar. Jika dulu aku selalu pening kepala dok mikir nak bagi hadiah apa, tapi nampaknya lepas ni semuanya akan menjadi semakin senang dan meriah.

Mesej dari abam Kie untuk menjadi penaja amat-amat aku nantikan dan akan aku hargai buat selamanya.



Jika ada rakan-rakan lain yang berminat mahu jadi penaja untuk GA ku yang akan datang, boleh terus inform ya. Kecil tapak tangan, stadium bola aku tadahkan. Jom kita berkerjasama untuk naikkan trafik blog masing-masing.

Sekali lagi syukur ke hadrat Ilahi dan terima kasih Abam Kie di atas kehuluran hati tu :D

Jangan lupa untuk follow blog Sis Hawa dan Abam Kie supaya tidak terlepas peluang untuk memenangi hadiah-hadiah yang menarik daripada kami nanti.


Kongsikan

Artikel Berkaitan

Penaja GA Sis Hawa Sudah Muncul
4/ 5
Oleh

Langgan Menerusi Email

Suka dengan artikel di atas? Tambahkan email Anda untuk langganan.

19 comments

Tulis comments
avatar
12 March 2017 at 14:43

wahh bestnya lepasnie ada ga lagi hehe. elsa pun nak jugak ditaja tapi cuti kejaplah dari buat ga hehe. apa apa pun goodluck sis :*

Reply
avatar
12 March 2017 at 15:09

blogger brunei blh join ke hehehe

Reply
avatar
12 March 2017 at 15:31

cantik.. Satu cara utk tingkatkan trafik juga tu

Reply
avatar
12 March 2017 at 15:31

meh jadi penaja sis dulu la pastu buat GA sis pula jadi penaja.. ok? yg penting trafik blog sentiasa cuba untuk ditingkatkan

Reply
avatar
12 March 2017 at 16:09

Huwarghhhhh lepas nih boleh lahhh uyul join untuk sponsor hadiah.

JOM KE BLOG UYUL >> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

Reply
avatar
12 March 2017 at 16:21

Boleh uyul. Sis nak sangat kalau ada yang nak sponsor

Reply
avatar
12 March 2017 at 16:40

Wah sis Hawa nak buat GA pula... ni macam terpaksa saya lupakan Review Adsense ni... Gurau.. Oh Adsense kalau tak suka katakan tak suka, jangan buat aku ternanti-nanti... huhu....

Reply
avatar
12 March 2017 at 18:39

PENANTIAN ITU SATU PENYEKSAAN! kikiki :D Sabar sabar, nanti jawapan akan sampai juga

Reply
avatar
12 March 2017 at 21:57

dlm blogging kena saling tolong-menolong kan puan? sama2 susah n sama2 naikkan traffik.

Reply
avatar
12 March 2017 at 22:50

Wah syoknyaa dah ada sorang Sponsor...

Reply
avatar
12 March 2017 at 23:46

Abe Lan, kalau tak leh join GA jadi je salah sorang sponsor.. At least boleh tarik trafik ke blog Abe Lan tu. (just pandangan) Mana tau boleh bantu tarik perhatian addsense tu

Reply
avatar
12 March 2017 at 23:47

nak join jadi peserta ke sponsor :D

Reply
avatar
12 March 2017 at 23:52

betul3x.. saling memberi dan menerima.. abam kie panggil je saya ni Awa... :D

Reply
avatar
12 March 2017 at 23:52

dah ada dua sebenarnya... ada sorang lagi dah pm sudi nk jadi sponsor :D Alhamdulillah

Reply
avatar
13 March 2017 at 16:42

aida pon prefer jadik sponsor.
tak brani nak jadik penganjur.
kalu hawa perlu, utk memeriahkan majlis, boleh juga roger aida :)
sudi saje memeriahkan majlis frens blogger.

Reply
avatar
13 March 2017 at 16:45

wah TQ TQ TQ. nnti Awa wtsapp. nampaknya meriah la GA bulan depan sbb ada ramai sponsor :D

Reply

Tiap baris kata boleh mencerminkan sikap si penulisnya dan terima kasih banyak di atas komen baik anda.