Full Edit Blog Untuk Izzah Alya

15:54

Tempahan berikutnya dari adik Alya. Actually Alya ni sudah menulis sejak 2014 tapi terhenti sekejap menjadi blogger. Sekarang Alya ingin kembali ke dunia blog jadi dia inginkan satu template yang baru sebagai permulaan.


Berkerja dengan Alya cukup mudah dan senang. Dia bukan saja seorang yang tidak cerewet malah dia sendiri dah tahu bagaimanakah rupa blog yang dia betul-betul nak. Mudah bila berkerjasama apabila ada pendirian yang tetap macam Alya. Dari background, menu tab, sidebar sehinggalah ke header, dia dah beritahu warna bagaimana yang dia nak.                                                                                                             Aku pun jadi mudah paham dan cepat untuk siapkan blog Alya sebab dah tahu warna bagaimana yang dia nak dan di mana harus di letakkan warna tersebut supaya kena dengan selera Alya. Walaubagaimana pun Alya turut beri keizinan untuk ubah apa saja jika akukan rasa patut. So, walau terikat dengan kehendak Alya tapi dalam masa yang sama aku bebas untuk edit mengikut cara yang aku rasakan patut. Terima kasih banyak dik sebab bolehh give in take :D


Sekali submit terus Alya cakap okay! Senang betul kerja dengan dia. Awesome :D
Inilah dia wajah blog Alya sebelum dan selepas di makeover.

 [ SEBELUM ]


[ SELEPAS ]
Sorry ya aku tak boleh nak beri link blog Alya sebabnya aku rasa dia tengah dok fikir-fikir nak tukar link blog yang baru tu. Yang penting, terima kasih aku ucapkan dan welcome back ke dunia blogging ya Alya. Jika ada masa sudi-sudilah hubungi sis lagi. Bye.




You Might Also Like

11 comments

  1. alhamdulillah rezeki semua ni. :)

    ReplyDelete
  2. cantikkk sangat...nak jealous jugak laa keke

    ReplyDelete
  3. Cantik sangattttttttttttttttt ni kak Awa. T_T <--- nangis jeles. hahaha

    ReplyDelete
  4. Sis segannya saya sis cakap macamtu, haah saya tengah tukar link blog saya hehe papepun tq sis hawa! :))

    ReplyDelete
  5. I iz jealousssss..... Sebab lawa gilaaaaa! Dah la kite pun suka warna purple, sis hawa! 😭

    ReplyDelete
  6. cntik nya kak awa buat!.. busyra dh la minat purple. :(

    ReplyDelete