Full Edit Blog Untuk Mar Mansor

18:42

Chak!! Aku ni dah macam biskut chipsmore dah.. kejap ada kejap tak ada... Actually ada je cumanya tengah busy siapkan semua tempahan blog kengkawan yang menimbun gara-gara 'mabuk'!! Mujurlah kengkawan tersayang ni semuanya jenis memahami dan sanggup berikan masa pada Awa sepenuhnya. Thanks semua, Awa hargai sangat-sangat... emuahhh :D

Okay, tempahan ni di terima daripada Mar Mansor tuanpunya pada blog yang bernama JANJI KITA. Ini rupa blog asalnya.


Mungkin ada yang kenal sebabnya Mar ni dah agak lama dalam dunia blog, kalau tak silap dia mula berblog sejak tahun 2012 lagi. Mar ni juga antara yang rajin blogwalking dan tinggalkan komen. Mudah cakap dia memang salah seorang blogger yang aktiflah!

Inilah mesej yang di hantar oleh Mar tempohari.

Jika dulu Mar gunakan warna pink dan nampak agak lembut, kali ni Mar inginkan kelainan. Dia tak nak lagi guna warna pink tapi sebaliknya memilih warna purple sebagai warna utama. Untuk naikkan seri warna purple, aku sentuhkan sedikit dengan warna kuning di beberapa tempat. Ye lah, tak kan lah semuanya purple je kan nanti nampak tak menonjol pula. Mar nak blog yang simple dan sama sekali tak nak ada bunga-bunga jadi sebagai ganti aku letakkan secawan kopi dan sebuah diari.

Berkerjasama dengan Mar alhamdulillah okay. Dia tak de lah banyak songeh sangat cuma macam biasalah aku ni tiap kali submit design pada costumer mesti cuak. Takut yang amat kalau tak kena dengan permintaan costumer. Selepas berbincang itu dan ini dengan Mar maka siaplah juga blog untuk beliau. Ini reaksi Mar untuk wajah baru blognya.


 Mesti awak pun nak tahu macamana rupa blog Mar ni kan? Jom kita tengok sama-sama.
Inilah dia rupa terkini blog Mar selepas di makeover. Memang lain daripada yang sebelum ni.

Untuk lihat secara langsung boleh klik di sini >> http://jnjikita.blogspot.my

Okay itu je untuk kali ni, Awa nak terus edit blog untuk rakan yang seterusnya ni.. Jumpa lagi di next entry ye. Daaahhhh.....

You Might Also Like

5 comments